29 June, 2008

Git plugin seems to be broken by 3rd party

Few days ago I installed OpenSUSE 11.0. Yesterday I wrote some code, but had to build Qt4 and KDE4 to compile my new code. Today I was busy with playing with templates in my code (did some funny mistakes and lost a lot of time). Now I've noticed failure in tests... Even with old code!

QDEBUG : GitInitTest::testInitAndCommit() (27893)/?[0;34m GitJob::start?[0m: Execute git command: "git-commit testfile -m 'KDevelop'\''s Test commit'"
QDEBUG : GitInitTest::testInitAndCommit() (27893)/?[0;34m GitJob::slotReceivedStderr?[0m: received error:
QDEBUG : GitInitTest::testInitAndCommit() (27893)/?[0;34m GitJob::slotReceivedStderr?[0m: "
*** Please tell me who you are.

Run

git config --global user.email "you@example.com"
git config --global user.name "Your Name"

to set your account's default identity.
Omit --global to set the identity only in this repository.

fatal: empty ident not allowed"
FAIL! : GitInitTest::testInitAndCommit() 'j->exec()' returned FALSE. ()


But I have a proper ~/.gitconfig and can manually run this command. I think it's some Qt related bug (looks like QProcess doesn't work properly with some environment variable).

Tomorrow I will rebuild everything, if you have any ideas feel free to comment ;)

1 comment:

Travis Smith said...


I am really loving the theme/design of your site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A small number of my blog visitors have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any tips to help fix this issue? aol email login